mobile website maker app

BESPLATAN
   info tel.

0800 44 64

POSTUPAK REALIZACIJE

Prateći Europske trendove financijskih usluga prvi u Hrvatskoj ponudili smo jedan od najkvalitetnijih procesa realizacije kredita. Konstantan priljev informacija iz više od 30 banaka i kreditnih unija omogućuje nam da klijentima prezentiramo informaciju o najpovoljnijem kreditu unutar 24 sata.

U mogućnosti smo realizirati kredit u 3 jednostavna koraka. 

1.) Uvidom u kreditnu sposobnost i u skladu sa vašim željama  nudimo vam optimalno rješenje. 
2.) Prikupljamo potrebnu dokumentaciju i odrađujemo cijeli  proces u banci. 
3.) Isplata sredstava u banci.

Ugledajući se na pozitivnu praksu iz zemalja Europske unije primjenjujemo model realizacije kredita po visokim standardima te u skladu sa svim zakonima Republike Hrvatske. Sve informacije o kreditnoj sposobnosti i mogućnostima realizacije kredita dostavljamo vam unutar 24 sata po zaprimljenom upitu.

Poznavanje tržišta kredita i suradnja sa velikim brojem renomiranih financijskih kuća omogućuje nam vrlo brzo pronalaženje rješenja i za klijente sa nepovoljnom kreditnom sposobnošću.

Analiza kreditne sposobnosti:

Kako bi naš tim uvidio stanje vaše kreditne sposobnosti i pronašao za vas najpovoljnije rješenje potrebno je ispuniti "obrazac za uvid u stanje kreditne sposobnosti." Apsolutna točnost podataka je primarna. U suprotnom će kreditni zahtjev biti odbijen prilikom obrade kredita u banci.

Nakon uvida u vašu kreditnu sposobnost analizom trenutnog stanja i ponude na tržištu kredita odabiremo za vas najpovoljniju opciju. Ponudu sa svim detaljima vam dostavljamo na uvid kako bi je pregledali i analizirali sve uvjete.

Podnošenje kreditnog zahtjeva:

Prihvaćanjem ponude započinjemo postupak realizacije kredita. Naš agent vam dostavlja popis svih potrebnih dokumenata ovisno o banci u kojoj se podnosi zahtjev za kredit.

Nakon što nam dostavite dokumentaciju viši kreditni stručnjak pregledava sve dokumente i nakon toga za vas odrađuje cijeli proces u banci.

Isplata sredstava u banci:

Nakon uspješno provedenog kreditnog zahtjeva kontaktirat ćemo Vas kako bi u banci dogovorili isplatu.

LICENCA MINISTARSTVA FINANCIJA
REPUBLIKE HRVATSKE

POTPUNO TRANSPARENTNO POSLOVANJE
U SKLADU SA ZAKONOM O POTROŠAČKOM
KREDITIRANJU

OBRAZAC ZA UVID U STANJE KREDITNE SPOSOBNOSTI

Popunjavanje ovog upitnika, savjeti kreditnog stručnjaka i pomoć pri realizaciji kredita u potpunosti su besplatni.

Upitnik je informativnog karaktera, radi procjene kreditne sposobnosti klijenta i samo se u tu svrhu može upotrijebiti.

U slučaju pokretanja postupka realizacije kredita uz popunjeni obrazac stranka mora dostaviti zadnje 3 isplatne liste, kopiju osobne, dokument sa JMBG-om i OIB-om i ostale dokumente prema zahtjevu licenciranog kreditnog savjetnika.

Podijeli

Mobirise
RADNO VRIJEME

ponedjeljak - petak
9:00 - 17:00 h

KONTAKTI

01 6999 444
091 5778 465
098 305 219

info@kreditniexpert.com